Havanna - Varadero

När vi kom var vi tolv stycken, sen hoppade två av vid Trinidad för att stanna lite längre och åka till andra ställen. Då blev vi tio. Idag ska Janne och jag och ett par ytterligare åka till Varadero på en vecka till. De sex som var kvar skulle åka hem på eftermiddagen.

Vi skulle hämtas på hotellet kl. 9.00. Vi gick upp tidigt för att äta frukost. Då fick vi en chock för just den här dagen skulle de ha sommartid, så klockan var en timme tidigare. Som tur var hann vi både äta och gå till en bankomat. Här är de två sista bilderna i närheten av hotellet.

Vårt hotell hade alla fel man kunde ha på ett rum. I badrummet var det en rinnande dusch som droppade och rann hela natten, en ynklig stråle i handfatet och en toalett som man måste lyfta behållaren och lyfta en kedja för att kunna spola. I sovrummet hade air condition pajat, så det var jättevarmt, men vi överlevde. De flesta rummen hade stora fel och ett par hade en så trång säng så två personer kunde knappt rymmas i sängen.

Vi satt i lobbyn och väntade och sa att det här var det finaste på hotellet, annars var det ett riktigt dåligt hotell som borde renoverats.

I Varadero fick vi ett mycket fint rum.